Squashzi bund med halvfast gedeost, grillet aubergine, rødløg og tomat

Squashzi bund med halvfast gedeost, grillet aubergine, rødløg og tomat

Det skal du bruge

Bund

2-3 squash, 650 g renset vægt
2 tsk. godt salt, gerne Læsø salt
1 løg
2 æg
2 spsk. Kokosfibermel
Friskkværnet peber

Toppings

100-150 g halvfast gedeost
1 aubergine, ca. 200 g
1 rødløg
1-2 håndfulde små aromatiske tomater
Friske basilikumblade
Smag til med godt salt

Sådan gør du

Bund

Riv squash på den grove side og salt det let. Lad det stå i 10 min og vrid væden fra. Fin hak løg og bland det med squash, æg, peber og kokosfibermel. Fibermelet samler massen, så den ikke væsker for meget. Bred massen ud på en velsmurt pizzaplade, tryk den sammen. Jeg får to af denne portion. Forbages i ca. 20 min ved 200 grader. Mens den bager, gør du den lækre toppings klar.

Toppings

Aubergine skæres i 0,5 cm tynde halve skiver. Salt dem, og lad dem trække i ca. 15 min. Dup væden og salt fra. Har du en grillpande er det helt perfekt. Aubergine grilles, eller steges i lidt olie på almindelig pande. Rødløg skæres i tynde både og grilles let. De små tomater deles i kvarte. Når bunden er forbagt, kommer du fyldet på. Ost, aubergine, løg og tomater. Squashzien bages færdig i ca. 10 min. Pynt med frisk basilikum. Du har nu er lækker smagfuld squashzi, lige til at sætte tænderne i.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.